Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2016 рік

26 липня - 1 серпня
Підлітковий ретріт

З 26 липня по 1 серпня відбувався «НD camp» для молодих людей віком 12-15 років на базі «Ретріт-центру», що знаходиться у селі Заозерне Любомльського району Волинської області.

   
   
   

Там мали змогу відпочити 85 підлітків, з якими ми говорили на надзвичайно актуальну тему – тему відносин. Адже, де б ти не був, ти повинен будувати відносини – з батьками, друзями, людьми протилежної статі, владою (наприклад з вчителями у школі), відносини з Богом. Важливо закласти правильний фундамент у кожній з цих сфер. І цим фундаментом є Ісус Христос. Якщо міцний фундамент у «будинку нашого життя», тобто маємо міцні відносини з Господом, тоді відносини з батьками, друзями і відносини в інших сферах будуть міцними і будуть будуватись правильно. Говорили про те, як будувати ці відносини; що впливає на них; що потрібно залишити, щоб мати міцні відносини та багато іншого.

   
   

Протягом ретріту в нас було багато активних ігор, адже підліткам важливо використовувати свою енергію правильно.

   
   

Цього року ми мали можливість провести багато майстер-класів, на які підлітки просто бігли, а не йшли:
  • 1. Фотографія. На даному майстер-класі фотограф ділився досвідом, як правильно фотографувати, використовуючи свою фантазію, як обробляти фотографії та багато іншого.

  •    
  • 2. Флорбол – це командний вид спорту, один з різновидів хокею, який грається пластиковим м’ячем та ключкою. Цей вид спорту по-особливому набирає популярності в нашій країні, тому на майстер-класі було чимало молодих людей, які бажали навчитись майстерності даної гри.

  •    
       

  • 3. Рибалка. Цей майстер-клас – досить спокійний та потребує уважності. Ті, хто були на ньому – молодці, бо їм вдавалось неодноразово ловити рибу.
  • 4. Make-up набув високої популярності серед дівчат нашого ретріту. Тут вчились правильного догляду за собою, щоб все було «в міру» та «гарно», а не «намазюкано». Робили різні маски для лиця та багато іншого.
  • 5. CrossFit – це програма тренувань, комплекс фітнес-вправ, розроблений для залучення всіх м'язових груп, виховання сили і витривалості спортсмена. Цей майстер-клас користувався популярністю серед хлопців.

  •    

  • 6. Гітара. Тут вивчали акорди та вчились майстерності гри на інструменті. Кожен мав можливість самостійно тренуватись, адже забезпечувався гітарою на момент навчання.

Ще ми неодноразово мали походи на озеро, де активно проводили час, купаючись та граючи активні ігри на пляжі.

   
   

Цього року у нашого ретріту була ще одна особливість – ми розігрували кубок «HD camp» між відпочиваючими командами. Кубок був створений, щоб передаватись іншим командам в ретрітах протягом 5 років. Кожного року на кубку буде вигравійовано ім’я команди-переможця, починаючи з 2016 року. І цього року його виборола команда під назвою «Хоббіти». Крім того, що назву команди буде викарбовано на кубку, вона також отримала безкоштовних похід у боулінг-клуб та на піцу. Це було неабияким стимулом для всіх команд, щоб бути активними, пунктуальними та слідкувати за чистотою під час ретріту.

   
   
   
   

Але найголовніше це те, що протягом цього тижня Господь вкладав Свої Слова в серця підлітків. Ми мали читання Біблії по невеличких групах, де вчились користуватись Біблією, досліджувати Слово Боже та брати з Нього практичні уроки для свого повсякденного життя.

   
   
   
   

Цей ретріт, насправді, був дуже благословенний нашим Отцем Небесним.


   
   
   
   


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація