Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2016 рік

30 грудня-1 січня
Новорічний молодіжний вікенд

З 30 грудня по 1 січня відбувався ретріт для молодих людей на базі «Ретріт-центру», що знаходиться у селі Заозерне Любомльського району Волинської області. На відпочинок мали змогу поїхати 73 людини. Була як неодружена молодь, так і молоді сім'ї; люди, які живуть з Господом, і ті, які ще шукають Його; жителі Луцька і не тільки! Одним словом – знайомств було багато.

   
   
   

По приїзді кожен відпочиваючий був гостинно прийнятий, а повари пригощали всіх смачною вечерею, під час якої всі присутні були поділені на 5 команд з новорічними назвами – «Сніговички», «Олені», «Ялиночки», «Новорічні чобітки» та «Команда Діда Мороза» – для того, щоб в подальшому можна було проводити командні молитви, спілкування, ігри, конкурси.

   
   
   
   

Розпорядок був простим і водночас насиченим. Хоча і вільного часу було вдосталь. Молодь мала можливість відпочити, як хто хоче. Деякі хлопці залишалися на базі грати флорбол, були ті, хто катався на роликах, інші ж ходили до озера, де можна було помилуватися природою та зробити гарні спільні фото, хтось грав теніс, а хтось просто відсипався.

   
   
   
   
   

Увечері 31 січня, після проповіді, лунали молитви-подяки Господу за прожитий рік. А зустрівши новий 2017 рік, кожен присутній отримав подарунок, і всі відправились на святкову вечерю, яка була вишуканою і відбувалась при свічках. А потім мали місце веселі конкурси, які принесли масу задоволення! Кожен був у спільності, був важливий і потрібний своїй команді. Люди могли краще познайомитися та поділитися особистими благословіннями, які переживали у 2016 році, а ще провести новорічний вікенд на вищому рівні!

   
   
   
   
   
   
   
   


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація