Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2017 рік

22 квітня
Клуб «Нові можливості»

22 квітня відбулась вже друга в цьому році зустріч християнського клубу «Нові можливості», яка проходила в приміщенні реабілітаційного комплексу «АГАПЕ», що в селі Боратин Луцького району. Близько 80-ти людей стали учасниками клубу, з яких 30 – неповносправні.

   

Щоб познайомитись із новими відвідувачами, ведучі розпочали зустріч зі знайомства. А нові люди, слава Богу, є кожного разу.

   

Нещодавно весь християнський світ святкував свято Воскресіння Господа Ісуса Христа, тому темою клубної зустрічі була «Радість воскресіння Ісуса Христа». Пастор церкви «Фіміам» Олександр Потурай розказував на основі Слова Божого про радість від цієї події, яку мають люди, що вірять в Ісуса Христа.

   

На зустріч були запрошені різні люди. У кожного з них своя доля, свої проблеми і переживання, радості і своє щастя. Напевно, всім учасникам клубу було цікаво послухати, як можна радіти, живучи з Ісусом Христом.

   
   

Після проповіді Слова Божого всім запропонували скуштувати смачні страви. В їдальні учасники обідали і спілкувались, після чого піднялись на третій поверх, у просторий зал, де програма продовжилась. Всі були поділені на команди і грали ігри. Тепла атмосфера спонукала до дружнього спілкування.

   
   
   
   


Протягом всієї зустрічі лунала чудова музика і спів гурту «Про ТЕБЕ». Це були пісні про Бога і для Його слави.

   
   

В кінці зустрічі учасники клубу фотографувались у гарно прикрашеній фотозоні. А потім, перед прощанням, присутні посмакували смачними десертами.

   

Вдячні Господу Ісусу Христу за те, що дає можливість проводити зустрічі клубу «Нові можливості», де люди можуть відволіктись від своїх буднів і почути Євангеліє.

Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація